Hautapaikka- ja hautauspalveluhinnasto 2017

Uurna ja alle 9- v. lapsen hauta - 50% -50%
Muut hautauspalvelut (arkku) 260€ 560€
Muut hautauspalvelut (uurna) 135€ 285€

Tohmajärveläiselle rintamasotilastunnuksen omaavalle annetaan ilmainen hautapaikka.

Hautapaikkaoikeus luovutetaan kuolemantapauksen sattuessa. Tällöin pyynnöstä varataan hautasija vainajan puolisolle. Mikäli joku välttämättä haluaisi varata tätä suuremman alueen, tulee varauksesta toimittaa kirjallinen anomus kirkkoneuvostolle.

Hautauspalvelut sisältävät haudankaivun, -peittämisen, peruskunnostuksen, kellonsoiton, kirkon- ja ruumishuoneen vuokran, mahdollisen kivensiirron hautauksen yhteydessä, kukat alttarille sekä kynttilät alttarille ja arkun viereen (muu koristelu käytetyn kukkamäärän mukaisesti).

Väestörekisterin jäsenen siunaaminen kirkossa tulee mahdolliseksi ainoastaan, jos evl kirkon pappi on toimittamassa siunausta. Kellot soitetaan kaikille.

Esko Romppanen
Hautausmaanhoitaja