Seurakunta tarjoaa monipuolista toimintaa lapsille, koululaisille ja lapsiperheille

Tohmajärven seurakunta tarjoaa kerho-, retki-, ja leiritoimintaa sekä erilaisia tapahtumia lapsille ja lapsiperheille.

Viikottain kokoontuvat perhekerho, päiväkerhon ryhmät sekä alakouluikäisten kerhoryhmät.

Leiritoiminta painottuu kesäaikaan.

Antti Happonen
Seurakuntapastori

Diakonia ja auttaminen, Koulu- ja oppilaitostyö, Laitokset ja sairaalat, Lapset, Nuoret, Pappi

Vapaapäivät pääsääntöisesti ma-ti

Helena Partanen

Lapset, Perheet

Eini Perälä

Hautaus, Laitokset ja sairaalat, Lapset, Musiikki, Nuoret, vanhukset

Esittely

Kanttori Eini Perälä on Sibelius-Akatemian Kirkkomusiikin osastosta valmistunut musiikinmaisteri ja diplomilaulaja, sopraano. Hänella on myös laajaa yliopistokelpoisuutta edellyttäviin kanttorinvirkoihin vaadittavat lisäopinnot. Maisterin tutkinnon opinnäytetyö on Riitan roolista Joonas Kokkosen oopperassa Viimeiset kiusaukset.
Helsingin yliopistosta hänellä on Humanististen tieteiden kandidaatin tutkinto, pääaineena englantilainen filologia ja sivuaineena kasvatustiede. Opettajan kasvatustieteelliset opinnot, Kasvatustieteen cum laude, on suoritettu Helsingin yliopiston Opettajankoulutuslaitokselle vuonna 2000 erinomaisin arvosanoin, myös opetustaito erinomainen.
Useita taidelaulun mestarikursseja, kantaattikursseja, musiikinjohdon kursseja, bändityön kurssi ja mm. Musikaali kokonaisvaltaisena taidekasvatusprojektina. Hän on laulanut myös mm. Savonlinnan oopperajuhlien kuorossa. Eini on julkaissut italialaista taidemusiikkia sisältävän soololevyn Unteni maa. Laulujen säestäjänä on oopperapianisti Liisa Pimiä. Julkistamiskonsertti oli Kuusankoskitalossa vuonna 2011.
Eini on palvellut kanttorina Tohmajärven seurakunnassa helmikuusta 2012 lähtien.

Ritva Salopuro
Kirkon nuorisotyönohjaaja