Perhekerho

Perhekerho on pienten ensimmäinen kerho, jossa yhdessä aikuisen kanssa kasvetaan ja juurrutaan seurakunta yhteyteen.

Perhekerhoon ovat tervetulleita kaikenikäiset, vauvasta alkaen oman aikuisen kanssa tutustumaan toisiin lapsiin ja aikuisiin, laulamaan, leikkimään ja hiljentymään. Kerhoon voi saapua silloin, kun itselle sopii, etukäteen ei tarvitse ilmoittautua.

Tarjoilussa on vapaaehtoinen maksu kummilapsityölle.

Perhekerhon lounas

Kerran kuussa on perhekerhon yhteydessä tarjolla lounasmahdollisuus. Lounas on klo 10.30 seurakuntatalon yläkerran kahviossa ja tarjolla on yksinkertaista kotiruokaa. Ruokailun hinta on aikuisilta 5€ ja lapsilta 2€.

Ruokailuun ilmoittaudutaan etukäteen tekstiviestillä, soittamalla tai sähköpostilla, viimeistään ruokailua edeltävänä tiistaina.

Kevään ruokailupäivät:

26.1.