Jumalanpalvelus

Jumalanpalvelus kokoaa Jumalan perheväen yhteen

Seurakuntaelämän keskus on yhteinen jumalanpalvelus (pääsääntöisesti klo 10). Silloin seurakunta kokoontuu rukoilemaan, laulamaan ja kuulemaan Jumalan sanaa. Noin kahden viikon välein vietetään myös messua, jossa vietetään pyhää ehtoollista. Tohmajärvellä vietetään jumalanpalveluksia kolmessa eri paikassa: Tohmajärven kirkossa, Värtsilän kirkossa ja Kemien seurakuntatalolla.

Jumalanpalvelusryhmät

Seurakuntalaiset toteuttamassa jumalanpalveluksia

Adventista 2015 alkaen Tohmajärven seurakunnassa ovat toimineet ns. jumalanpalvelusryhmät. Jokaisessa jumalanpalveluksessa palvelee joukko seurakuntalaisia eri tehtävissä, esimerkiksi tekstinluvussa, rukouspalvelussa, vastaanotossa ja kolehdinkeruussa. Seurakuntalaiset ovat mukana myös gospelmessujen musiikkiryhmässä (Gospelit).

Jumalanpalvelusryhmien ryhmänjohtajat

Kerttu Hartikainen