Varhaisnuorisotyö

Kerhoja ja leirejä kouluikäisille lapsille

Tohmajärven seurakunta järjestää kouluikäisille lapsille vapaa-ajantoimintaa. Kouluvuoden aikana kerhot toimivat viikottain ja kesäisin järjestetään leiripäiviä ja yöleiri.

Kerhot ovat avoimia kaikille kouluikäisille, eikä niihin tarvita ennakkoilmoittautumista. Kerhoja ohjaavat pääsääntöisesti seurakunnan isos- tai kerhonohjaajakoulutuksen käyneet nuoret työpareina, nuorisotyönohjaajan tuella. Kerhoissa opetellaan kivan tekemisen ohella toisten kanssa toimimisen pelisääntöjä. Tavoitteena on kerho, jossa kaikilla on turvallista ja mukavaa!

Kesän 2017 leirit

Seurakunta ja kunta järjestävät kesäkuussa yhdessä kouluikäisten sporttileirin Tanhuvaarassa. Lisätietoja ja ilmoittautumislinkki löytyy tästä.

Seurakunnan omat leiripäivät pidetään Kemien seurakuntatalolla heinäkuussa. Lisätietoa ja ilmoittautumislinkki löytyy tästä.

Yhteistyötä koulujen ja muiden toimijoiden kanssa

Varhaisnuorisotyön tavoite on olla tukemassa lasten kokonaisvaltaista kasvua ja hyvinvointia omalta osaltaan,  yhteistyössä perheiden ja muiden toimijoiden kanssa.

Alakoulujen 6. luokkalaisille järjestetään vuorovaikutustaitojen K12 -kursseja. Kurssille osallistutaan kouluajalla ja ohjaajana toimii seurakunnan K12- kurssiohjaajaksi kouluttautunut nuorisotyönohjaaja. Kunnan nuorisotoimen kanssa tehdään yhteistyötä leirien, retkien ja tapahtumien osalta. Yhteistyötä tehdään myös  järjestöjen, esim. partiolippukunta Värtsin Takojien kanssa.

Kouluikäisten kerhot keväällä 2017

1.-3. luokkalaisten poikien sählykerho keskiviikkoisin klo 15.30-16.30 Kemien liikuntahallilla alkaen 20.9.

4.-6. luokkalaisten poikien sählykerho perjantaisin klo 15.30-16.30 Kemien liikuntahallilla alkaen 23.9.

Alakouluikäisten tyttöjen liikuntakerho Liikuntahallilla tiistaisin klo 16.00 - 17.00

Uimareita kesän leirillä
Tohmajärven ja Kiteen seurakuntien Tekstaritupu palvelu