Eini-Kanttorin Virsikoulu

Marraskuussa 2016 otettiin Suomen evankelis-luterilaisessa kirkossa käyttöön virsikirjan lisävihko. Tämä lisävihko sisältää 79 uutta virttä, uusine sävelmineen ja sanoineen. Jotta nämä hienot kappaleet saisivat tilaa ja tulisivat käyttöön kirkossa, on niitä syytä harjoitella.

Tohmajärven seurakunnassa opettelemme uusia virsiä myös seurakunnan musiikkityön nettisivujen kautta. Kanttori Eini Perälä laulaa ja äänittää viikoittain yhden uuden virren ja virsi on siitä eteenpäin kuunneltavissa niin musiikkityön nettisivulla otsikon ”Eini-kanttorin virsikoulu” alla, kuin myös Tohmajärven seurakunnan musiikkityön Facebook-sivun uutisvirrassa. Virsikoulun ensimmäinen virsi on kuunneltavissa ja opeteltavissa viikosta 13 alkaen. Tulkaan mukaan projektiin. Tarjolla on hyvää musiikkia ja uudentyyppistä virsimateriaalia.

Uusia virsiä julkaistaan seuraavan kerran syksyllä. Aurinkoista kesää!

Uusimmat

Virsi 972 Hiljaisessa siimeksessä