Musiikkityön yhteistyökumppaneita

Seurakunta tekee yhteistyötä myös Dominantin, Onnenapilan, Keski-Karjanlan musiikkiopiston ja Onnenmuruja-yhdistyksen kanssa. Yhteistyökumppanit esiintyvät seurakunnan tilaisuuksissa ja rikastuttavat näin seurakunnan musiikkielämää.

Dominantti

Dominantti Joensuun Gospel-festivaaleilla kesällä 2014

Lisää Dominantista saat painamalla tästä linkistä

/ryhmat/musiikkityo/seurakunnan-yhteistyokuorot-dominatti-onnenapila-ja-kemien-koulun-lapsikuoro/dominantti

Onnenapila on vuonna 2011 perustettu lauluyhtye (S1, S2, A), jossa laulavat saman perheen äiti ja tyttäret. Eini-Annukka Perälä, Auri-Helena Nikkinen ja Matilda Nikkinen. Ohjelmisto on monipuolinen Bachista amerikkalaiseen viihdemusiikkiin, japanilaisesta laulusta Aulis Salliseen -  gospelia unohtamatta. Onnenapila esiintyy seurakunnan tilaisuuksissa sekä omin konsertein. Äänet sointuvat hyvin yhteen. Onnenapila on esiintynyt omalla konsertilla mm. Kouvolan Taiteiden yössä syksyllä 2011.

Eini Perälä: 050 4415469