Ajankohtaista nuorisotyössä

Nuorten sählyvuoro keskiviikkoisin klo 15.30-17.00.

Kerho jää joulutauolle 14.12. alkaen. Pelit jatkuvat taas 11.1.2017

Nuorten joulukahvit seuriksen nuortentilassa ma 19.12. klo 15-18.00

Mahdollisuus myös askarrella ja tehdä joulukortteja
Lyhyt jouluhartaus klo 17.30

Nuoret toimivat kerhojen ohjaajina nuoremmille

Rippikoulun käyneet nuoret voivat toimia kerhonohjaajina alakouluikäisille lapsille kerhoissa eri puolilla Tohmajärveä. Kerhonohjaajille järjestetään tehtävään koulutus ja seurakunnan nuorisotyönohjaaja toimii ohjaajien tukena tarvittaessa. Kerhonohjaajat toimivat aina työpareina.

Kerhojen ohjaamisesta kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä seurakunnan nuorisotyönohjaajaan.

Pääskysen poikaset pesässä
Ihan vielä ei omat siivet kanna, mutta kohta lennetään...

Avartin kautta yhteyksiä ympäri maailmaa

Tohmajärven seurakunnan nuorisotyö on mukana myös kansainvälisessä nuorten toiminnassa