Ajankohtaista nuorisotyössä

On aika ilmoittautua isoskoulutukseen!

Syksyn myötä käynnistyy uudet isoskoulutusryhmät. Koulutus toteutetaan yhdessä naapuriseurakuntien kanssa. Isoskoulutkseen voi ilmoittautua Ipalle 4.9. mennessä viestillä, meilillä tai puhelimitse.
P: 050 5213976

Nuoret toimivat kerhojen ohjaajina nuoremmille

Rippikoulun käyneet nuoret voivat toimia kerhonohjaajina alakouluikäisille lapsille kerhoissa eri puolilla Tohmajärveä. Kerhonohjaajille järjestetään tehtävään koulutus ja seurakunnan nuorisotyönohjaaja toimii ohjaajien tukena tarvittaessa. Kerhonohjaajat toimivat aina työpareina.

Kerhojen ohjaamisesta kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä seurakunnan nuorisotyönohjaajaan.

Pääskysen poikaset pesässä
Ihan vielä ei omat siivet kanna, mutta kohta lennetään...

Avartin kautta yhteyksiä ympäri maailmaa

Tohmajärven seurakunnan nuorisotyö on mukana myös kansainvälisessä nuorten toiminnassa