Rippikoulussa on aikaa pohtia elämän isoja kysymyksia

Yhteistä kulkemista elämän polulla kohti aikuisuutta

Rippikoulun perinne on vanha ja vahva. Vaikka rippikoulun tarkoitus ja perussanoma on pysynytkin muuttumattomana, rippikoulun muodot uudistuvat, samoin kuin opetuksen metodit ja välineetkin.

Rippikoulu tarjoaa aikuistumisen matkalla kohdan, jossa voi pohtia omaa suhtautumistaan elämän suuriin kysymyksiin. Rippikoulu tutustuttaa vuosisataisiin perinteisiin ja toisaalta herättelee näkemään elämän peruskysymyksiä tässä ja nyt, lähellä ja kaukana. Rippikoulu on matka, joka jatkuu myös konfirmaation jälkeen, kun seurakunta lähettää rukousten saattelemana nuoret kulkemaan elämän polkua eteenpäin.

Rippikouluun ilmoittautuminen vuodelle 2018

Vuoden 2018 rippikoulu alkaa lokakuussa 2017. Ilmoittautuminen on käynnissä 13.10. asti.
Ilmoittautua voi lähettämällä koulusta saadun tai postin mukana tulleen lomakkeen postitse osoitteeseen:
Tohmajärven seurakunta, Rippikoulutyö
82600 Tohmajärvi