Äiti & tytär iltamat

Äiti & tytär iltamat

Kunnan nuorisotila Stoppi

Ilmoittautuminen on päättynyt

Ryhmä 10-12-vuotiaille tytöille ja heidän äideilleen. Yhteistä tekemistä eri teemojen ympärillä

Kokoontumiskertoja on talven mittaan kuusi, n. kerran kuussa. Suunnitellaan yhdessä kullekin kerralle yhteistä mukavaa tekemistä. Ryhmä on maksuton.

Ryhmään mahtuu 6 tyttöä äiteineen!

Ryhmän ohjaajina toimivat evl. seurakunnan nuorisotyönohjaaja Ritva "Ippa" Salopuro ja kunnan nuoriso-ohjaaja Virpi Koistinen

Seurakunnan ja kunnan nuorisotyö

Ritva Salopuro
Kirkon nuorisotyönohjaaja

Tyttöjen liikuntakerho

Liikuntakerho alakouluikäisille tytöille. Monipuolista liikumista yhdessä toisten kanssa pelien ja leikkien avulla. Kerho on maksuton Ilmoittautuminen tapahtuu kerhossa ensimmäisellä kerralla.

7-10 vuotiaiden poikien liikuntakerho

Sählyä ja muuta liikuntaa