lapsia seurakunnan kerhossa

Lapsille ja lapsiperheille

Seurakunta tarjoaa monipuolista toimintaa lapsille, koululaisille ja lapsiperheille

Tohmajärven seurakunta tarjoaa kerho-, retki-, ja leiritoimintaa sekä erilaisia tapahtumia lapsille ja lapsiperheille.

Viikottain kokoontuvat perhekerho, päiväkerhon ryhmät sekä alakouluikäisten kerhoryhmät.

Leiritoiminta painottuu kesäaikaan.

eläintarha

Vapaapäivät pääsääntöisesti ma-ti

Kanttori

Kanttori Eini Perälä on Sibelius-Akatemian Kirkkomusiikin osastosta valmistunut musiikinmaisteri ja diplomilaulaja, sopraano. Hänella on myös laajaa yliopistokelpoisuutta edellyttäviin kanttorinvirkoihin vaadittavat lisäopinnot. Maisterin tutkinnon opinnäytetyö on Riitan roolista Joonas Kokkosen oopperassa Viimeiset kiusaukset.
Helsingin yliopistosta hänellä on Humanististen tieteiden kandidaatin tutkinto, pääaineena englantilainen filologia ja sivuaineena kasvatustiede. Opettajan kasvatustieteelliset opinnot, Kasvatustieteen cum laude, on suoritettu Helsingin yliopiston Opettajankoulutuslaitokselle vuonna 2000 erinomaisin arvosanoin, myös opetustaito erinomainen.
Useita taidelaulun mestarikursseja, kantaattikursseja, musiikinjohdon kursseja, bändityön kurssi ja mm. Musikaali kokonaisvaltaisena taidekasvatusprojektina. Hän on laulanut myös mm. Savonlinnan oopperajuhlien kuorossa. Eini on julkaissut italialaista taidemusiikkia sisältävän soololevyn Unteni maa. Laulujen säestäjänä on oopperapianisti Liisa Pimiä. Julkistamiskonsertti oli Kuusankoskitalossa vuonna 2011.
Eini on palvellut kanttorina Tohmajärven seurakunnassa helmikuusta 2012 lähtien.