Rippikoulussa on aikaa pohtia elämän isoja kysymyksia

Yhteistä kulkemista elämän polulla kohti aikuisuutta

Rippikoulun perinne on vanha ja vahva. Vaikka rippikoulun tarkoitus ja perussanoma on pysynytkin muuttumattomana, rippikoulun muodot uudistuvat, samoin kuin opetuksen metodit ja välineetkin.

Rippikoulu tarjoaa aikuistumisen matkalla kohdan, jossa voi pohtia omaa suhtautumistaan elämän suuriin kysymyksiin. Rippikoulu tutustuttaa vuosisataisiin perinteisiin ja toisaalta herättelee näkemään elämän peruskysymyksiä tässä ja nyt, lähellä ja kaukana. Rippikoulu on matka, joka jatkuu myös konfirmaation jälkeen, kun seurakunta lähettää rukousten saattelemana nuoret kulkemaan elämän polkua eteenpäin.

Rippikoulu vuonna 2019

Vuoden 2019 rippikoulu alkaa lokakuussa 2018.

Ilmoittatumiset rippikouluihin 12.10.2018 mennessä. Ilmoittautumislappuja jaetaan rippikouluikäisille koulun kautta, sekä postitse kotiin.

Metsätie
Leirikirkko kesällä 2015 Oronmyllyllä