Tohmajärven seurakunta on saanut uudet kotisivut. Ne julkaistiin 2.5.2016. Palautetta uusien sivujen toimivuudesta voi antaa sivuston yläreunassa olevan "Palaute" valikon kautta.

Eini-kanttorin virsikoulu

22.3.2017 10.21

Tutustu uusiin virsiin

Marraskuussa 2016 otettiin Suomen evankelis-luterilaisessa kirkossa käyttöön virsikirjan lisävihko. Tämä lisävihko sisältää 79 uutta virttä, uusine sävelmineen ja sanoineen. Jotta nämä hienot kappaleet saisivat tilaa ja tulisivat käyttöön kirkossa, on niitä syytä harjoitella.

Tohmajärven seurakunnassa opettelemme uusia virsiä myös seurakunnan musiikkityön nettisivujen kautta. Kanttori Eini Perälä laulaa ja äänittää viikoittain yhden uuden virren ja virsi on siitä eteenpäin kuunneltavissa niin musiikkityön nettisivulla otsikon ”Eini-kanttorin virsikoulu” alla, kuin myös Tohmajärven seurakunnan musiikkityön Facebook-sivun uutisvirrassa. Virsikoulun ensimmäinen virsi on kuunneltavissa ja opeteltavissa viikosta 13 alkaen. Tulkaan mukaan projektiin. Tarjolla on hyvää musiikkia ja uudentyyppistä virsimateriaalia.

Pyhä Henki toimii. Kirkko uudistuu.

Katso: minä luon uutta. Nyt se puhkeaa esiin – ettekö huomaa? Jes. 43:19