Kaiku-kuoro

ti 14.2. klo 16.30 – 18.00

Kemien seurakuntatalon kirkkosali

Kirkkokuoro Kaiun harjoitukset

Kaiku-kuoro on Tohmajärven seurakunnan kirkkokuoro, joka palvelee messuissa, sanajumalanpalveluksissa, srk:n ja kunnan juhlissa ja muissa alueen tapahtumissa. Kuoron ohjelmisto on monipuolinen.

Keväällä 2017 kuoro osallistuu Kirkon musiikkijuhlien Händelin Messias-oratorion esitykseen Helsingin senaatintorilla Lohjan kaupunginorkesterin säestyksellä.

Kuoro ottaa uusia laulajia joukkoonsa syys-  ja lokakuun ajan.

Tervetuloa!

  • Aikuisille Aikuisille
  • Musiikki Musiikki

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Ota yhteyttä

Kanttori
Maiju Lassilan tie 16
82600 Tohmajärvi

Virkavapaalla 19.3.2023 saakka. Musiikkiasioissa yhteys kirkkoherranvirastoon p:050 4123657

Kanttori Eini Perälä on Sibelius-Akatemian Kirkkomusiikin osastosta valmistunut musiikinmaisteri ja diplomilaulaja, sopraano. Hänella on myös laajaa yliopistokelpoisuutta edellyttäviin kanttorinvirkoihin vaadittavat lisäopinnot. Maisterin tutkinnon opinnäytetyö on Riitan roolista Joonas Kokkosen oopperassa Viimeiset kiusaukset.
Helsingin yliopistosta hänellä on Humanististen tieteiden kandidaatin tutkinto, pääaineena englantilainen filologia ja sivuaineena kasvatustiede. Opettajan kasvatustieteelliset opinnot, Kasvatustieteen cum laude, on suoritettu Helsingin yliopiston Opettajankoulutuslaitokselle vuonna 2000 erinomaisin arvosanoin, myös opetustaito erinomainen.
Useita taidelaulun mestarikursseja, kantaattikursseja, musiikinjohdon kursseja, bändityön kurssi ja mm. Musikaali kokonaisvaltaisena taidekasvatusprojektina. Hän on laulanut myös mm. Savonlinnan oopperajuhlien kuorossa. Eini on julkaissut italialaista taidemusiikkia sisältävän soololevyn Unteni maa. Laulujen säestäjänä on oopperapianisti Liisa Pimiä. Julkistamiskonsertti oli Kuusankoskitalossa vuonna 2011.
Eini on palvellut kanttorina Tohmajärven seurakunnassa helmikuusta 2012 lähtien.