Kauneimmat joululaulut -striimi

Kynttilälyhty
Tapahtuma on verkossa.

Suomen Lähetysseuran Kauneimmat joululaulut striimattuna Tohmajärven kirkosta. Tule mukaan laulamaan joululauluja!

Joulutapahtumaa ovat toteuttamassa kanttori Eini Annukka Perälä, laulu; Liisa Karhu, viulu; Timo Hacklin, harmonikka;  Antti Happonen, puhe.

Lauletaan yhdessä tuttuja joululauluja. Kauneimmat joululaulut -vihkoset ovat jaossa 5.12. lähtien K-market Tiilikaisessa, Tohmajärven S-marketissa, Säästö Mestassa sekä Niiralan Cafe Eljassa. Vihkot ovat ilmaisia.

Kauneimmat joululaulut Tohmajärvellä -linkki on alla. Se antaa viestin "yksityinen"  klo 18 asti ja avautuu julkiseksi linkiksi sunnuntaina 13.12.  klo 18. Linkki ei vaadi kirjautumista.

Tästä linkistä pääset seuraamaan Tohmajärven kauneimpia joululauluja

Kauneimmat joululaulut Tohmajärvellä

Kanttori Eini Perälä on Sibelius-Akatemian Kirkkomusiikin osastosta valmistunut musiikinmaisteri ja diplomilaulaja, sopraano. Hänella on myös laajaa yliopistokelpoisuutta edellyttäviin kanttorinvirkoihin vaadittavat lisäopinnot. Maisterin tutkinnon opinnäytetyö on Riitan roolista Joonas Kokkosen oopperassa Viimeiset kiusaukset.
Helsingin yliopistosta hänellä on Humanististen tieteiden kandidaatin tutkinto, pääaineena englantilainen filologia ja sivuaineena kasvatustiede. Opettajan kasvatustieteelliset opinnot, Kasvatustieteen cum laude, on suoritettu Helsingin yliopiston Opettajankoulutuslaitokselle vuonna 2000 erinomaisin arvosanoin, myös opetustaito erinomainen.
Useita taidelaulun mestarikursseja, kantaattikursseja, musiikinjohdon kursseja, bändityön kurssi ja mm. Musikaali kokonaisvaltaisena taidekasvatusprojektina. Hän on laulanut myös mm. Savonlinnan oopperajuhlien kuorossa. Eini on julkaissut italialaista taidemusiikkia sisältävän soololevyn Unteni maa. Laulujen säestäjänä on oopperapianisti Liisa Pimiä. Julkistamiskonsertti oli Kuusankoskitalossa vuonna 2011.
Eini on palvellut kanttorina Tohmajärven seurakunnassa helmikuusta 2012 lähtien.