Palmusunnuntain gospelsanajumalanpalvelus

su 28.3. kello 10.00
Oranssit kukkivat kukat ja nuput
Tapahtuma on verkossa.

Gospel-sanajumalanpalvelus Tohmajärven kirkosta palmusunnuntaina. Linkki tapahtumaan aukeaa sunnuntain 28.3. klo 10.

LINKKI TÄSSÄ. https://youtu.be/mU5QDs82P1g

Reipasta gospelmusiikkia sisältävä palmusunnuntain sanajumalanpalvelus Tohmajärven kirkosta striimattuna. Tilaisuus on nähtävissä verkossa. Musiikissa mukana Eini-kanttorin lisäksi Tuomo Makkonen, rummut; Juhani Kaarnioja, huilu; Matti Perälä, kitara. Papin tehtävissä kirkkoherra Mikko Lappalainen. Kaiku-kuoro ja jumalanpalvelusryhmä avustavat. Kuvaus Kari Sarkkinen. 

Linkki tapahtumaan aukeaa sunnuntain 28.3. klo 10. Se on tässä. 

https://youtu.be/mU5QDs82P1g

https://youtu.be/mU5QDs82P1g


Ota yhteyttä

Kanttori
Maiju Lassilan tie 16
82600 Tohmajärvi

Kanttori Eini Perälä on Sibelius-Akatemian Kirkkomusiikin osastosta valmistunut musiikinmaisteri ja diplomilaulaja, sopraano. Hänella on myös laajaa yliopistokelpoisuutta edellyttäviin kanttorinvirkoihin vaadittavat lisäopinnot. Maisterin tutkinnon opinnäytetyö on Riitan roolista Joonas Kokkosen oopperassa Viimeiset kiusaukset.
Helsingin yliopistosta hänellä on Humanististen tieteiden kandidaatin tutkinto, pääaineena englantilainen filologia ja sivuaineena kasvatustiede. Opettajan kasvatustieteelliset opinnot, Kasvatustieteen cum laude, on suoritettu Helsingin yliopiston Opettajankoulutuslaitokselle vuonna 2000 erinomaisin arvosanoin, myös opetustaito erinomainen.
Useita taidelaulun mestarikursseja, kantaattikursseja, musiikinjohdon kursseja, bändityön kurssi ja mm. Musikaali kokonaisvaltaisena taidekasvatusprojektina. Hän on laulanut myös mm. Savonlinnan oopperajuhlien kuorossa. Eini on julkaissut italialaista taidemusiikkia sisältävän soololevyn Unteni maa. Laulujen säestäjänä on oopperapianisti Liisa Pimiä. Julkistamiskonsertti oli Kuusankoskitalossa vuonna 2011.
Eini on palvellut kanttorina Tohmajärven seurakunnassa helmikuusta 2012 lähtien.