Kaiuttaret-kuoro

ke 2.3. kello 17.00 - 18.30
Kuvassa on oranssinkeltaisia kukkia.
Kemien Seurakuntatalo

Kaiuttaret-kuoro kokoontuu harjoituksiin keskiviikoisin klo 17 - 18.30. Kuoro ottaa uusia jäseniä riviinsä. Ota yhteys kuoronjohtaja Eini Annukka Perälään, jos haluat tulla mukaan laulamaan. Puhelinnumero on 050 441 5469.

Kaiuttaret on naiskuoro, joka laulaa tällä hetkellä kolmiäänistä kuoromateriaalia. Palvelemme Tohmajärven seurakunnan kirkkokuorona. Ohjelmistossamme on lisäksi monipuolisesti eri tyylistä suomalaista ja ulkomaista musiikkia. Perinteisestä kirkkomusiikista rytmikkäämpiin lauluihin. Taize-musiikista kansanlauluihin ja tunnelmallisiin lauluihin. Käytämme uusien laulujen opettelussa jossain määrin solmisaatio-menetelmää. Jos kiinnostuit, ota yhtes kuoronjohtajaan. Puh. 050 4415469. Kuoroon osallistuminen on ilmaista.

Kanttori Eini Perälä on Sibelius-Akatemian Kirkkomusiikin osastosta valmistunut musiikinmaisteri ja diplomilaulaja, sopraano. Hänella on myös laajaa yliopistokelpoisuutta edellyttäviin kanttorinvirkoihin vaadittavat lisäopinnot. Maisterin tutkinnon opinnäytetyö on Riitan roolista Joonas Kokkosen oopperassa Viimeiset kiusaukset.
Helsingin yliopistosta hänellä on Humanististen tieteiden kandidaatin tutkinto, pääaineena englantilainen filologia ja sivuaineena kasvatustiede. Opettajan kasvatustieteelliset opinnot, Kasvatustieteen cum laude, on suoritettu Helsingin yliopiston Opettajankoulutuslaitokselle vuonna 2000 erinomaisin arvosanoin, myös opetustaito erinomainen.
Useita taidelaulun mestarikursseja, kantaattikursseja, musiikinjohdon kursseja, bändityön kurssi ja mm. Musikaali kokonaisvaltaisena taidekasvatusprojektina. Hän on laulanut myös mm. Savonlinnan oopperajuhlien kuorossa. Eini on julkaissut italialaista taidemusiikkia sisältävän soololevyn Unteni maa. Laulujen säestäjänä on oopperapianisti Liisa Pimiä. Julkistamiskonsertti oli Kuusankoskitalossa vuonna 2011.
Eini on palvellut kanttorina Tohmajärven seurakunnassa helmikuusta 2012 lähtien.