Perhekahvila PERHONEN (Keski-Karjalan perhekeskuksen kohtaamispaikan aamukahvit)

to 9.2. klo 9.30 – 11.00

Kemien Seurakuntatalo

Perhekahvila PERHONEN on kaikille avoin aikuisten ja lasten kohtaamispaikka. Tällä viikolla kahvilassa Sana on vapaa-hankkeen kehtolaulu-tuokio. Mukana Maija Ala-Nikkola kirjastolta. Varhaiskasvatuksen musiikinopettaja Anne Lindeberg-Piiroinen laulaen ja loruillen johdattaa kehtolaulujen maailmaan.

Kahvilassa monipuolista viikoittain vaihtuvaa tekemistä, osallistujien toiveet huomioiden

Tarjoilua

Tiedottaminen Keski-Karjalan perhekeskuksen ja Tohmajärven seurakunnan perhekerhon Fb-sivuilla

Yhteistyössä mukana myös Keski-Karjalan perhekeskus, Tohmajärven kunnan sivistys- ja nuorisotoimi, Tohmajärven MLL, Siun Sote sosiaali- ja terveyspalvelut