Kirkolliset ilmoitukset  24.11-1.12.2021

Ke 24.11. Eläkeläisten iltapäivä srk-talossa klo 12, ruokailu, hartaus ja ohjelmatuokio. Tervetuloa! Kaiuttarien kuoroharjoitus srk-talossa klo 17.

To 25.11. Perhekeskuskahvila Kipinässä klo 9.30. Naisten kutsut srk-talon kahviossa klo 13, aiheena ”Kirje tai kortti, joka on merkinnyt minulle paljon”, Kotro, Eila Lappalainen. Värtsilän lähetyksen päiväkahvit klo 13.30, Honkonen.

Su 28.11. Messu srk-talossa klo 10. 1. adventtisunnuntai, Lappalainen, saarna Marja Multanen, Perälä. Messun jälkeen 70 ja 80 -vuotiaiden syntymäpäiväjuhla srk-talossa kutsutuille. Filiaryhmä Sirkka Kotrolla (Perävaarantie 30) klo 15, Heimo Karhapää.

Su 5.12. Gospeljumalanpalvelus srk-talossa klo 10, Happonen, Perälä.

”Pyhän kosketus”- runo- ja musiikkikonsertti Kemien srk-talossa klo 18 Yhteisvastuukeräyksen hyväksi, musiikkiryhmä Valkea, jossa esiintyvät Vesa Honkanen (laulu ja kitara), Ritva Salopuro ja Ari Mononen (laulu), Saila Kinnunen (laulu ja kantele), Erkki Gröhn (basso), Mikael Pesonen (lyömäsoittimet) ja runoryhmä Kuvastin, jossa esiintyvät Riitta Hakulinen ja Mikko Lappalainen (lausunta), tarjoilu väliajalla.

Ma 6.12. Itsenäisyyspäivä. Jumalanpalvelus kirkossa klo 10, Lappalainen, saarnaa Matti Perälä, Perälä. Seppeleidenlasku Tikkalassa ja Värtsilässä klo 9 ja Kirkkoniemessä jp:n jälkeen.

Tiedoksi: Seurakunnan kokoavassa toiminnassa noudatetaan suosituksia turvallisesta kokoontumisesta.

Virasto: Virasto on auki ma-ke klo 9-12 (asiointi vain puhelimitse ja sähköpostilla), Maiju Lassilan tie 16, p. 0400-967601, sähköposti tohmajarven.seurakunta@evl.fi

Kuolleita: Anneli Kabedeva 88v

Irma Anneli Kokko 91v