Kirkolliset ilmoitukset 08.04-15.04.2020

Tiedoksi: seurakunnan kokoava toiminta on keskeytetty koronavirusepidemian hillitsemiseksi. Jumalanpalvelukset toteutetaan sanajumalanpalveluksina yleisöltä suljettuna. Paikalla ovat vain jumalanpalveluksen toimittajat ja jp-ryhmäläisiä.

Kemien srk-talo on auki pe 10.4. klo 11-13 ja su 12.4. klo 11-12 hiljentymistä ja yksityistä rukousta varten sitä kaipaaville. Paikalla on srk:n työntekijä keskustelua ja sielunhoitoa varten. Aukiolo –aika ei tarkoita mitään yhteistä kokoontumista ja se ei sisällä järjestettyä ohjelmaa. Yleisiä hygieniaohjeita on syytä noudattaa.

Kiirastorstain, pitkäperjantain, pääsiäispäivän ja 2. pääsiäispäivän jumalanpalvelukset Kemien srk-talolta ovat kuunneltavissa srk:n nettisivulta (ohje: avaa nettisivu, ensimmäisenä esiin tulee tiedote ”Ohjeita seurakuntalaisille”, sen alkupuolella on teksti ”tämän sivuston kautta”, klikkaa ko. tekstiä, niin saat auki valikkotekstin vihreällä pohjalla ”Nauhoitetut jumalanpalvelukset”, esille tulee alekkain nauhoitetut jumalanpalvelukset päivämäärineen, klikkaa mitä tahansa niistä tekstistä, niin voit kuunnella ko. jumalanpalveluksen.) Nauhoitukset ovat kuunneltavissa noin päivän viivellä.

Jumalanpalveluksia ja hartauksia voi myös seurata televisiosta, radiosta tai verkossa. Ks. kooste mahdollisuuksista osoitteesta https://evl.fi/uutishuone/pinnalla-nyt/koronavirus/hartauksia-verkossa.

Su 5.4.- ma 13.4. välisenä aikana Kemien srk-talolla on nähtävissä ”Iloa kohti”-pääsiäisasetelmat srk-talon alakerran ikkunoissa (alkaa metsänpuoleisesta päädystä). Tervetuloa katselemaan, sekä nuoret että vanhat! (muistakaa turvavälit).

Seurakunnan nettisivulla www.tohmajarvenseurakunta.fi on myös yhteydenotto-pyyntölomake, jolla voi laittaa viestiä seurakunnan työntekijöille. Samoin esirukouspyyntöjä voi jättää omalla lomakkeella nettisivun kautta. Kirkkoherranvirasto on toiminnassa, mutta asiointi sinne tapahtuu vain puhelimitse ja sähköpostilla. Työntekijät ovat edelleen töissä ja tavoitettavissa puhelimitse ja sähköpostilla työaikana.

Virasto on toiminnassa arkipäivinä ma-ke klo 9-12 (ei fyysistä asiointia), Maiju Lassilan tie 16, p. 0400-967601, sähköposti tohmajarven.seurakunta@evl.fi

Kuolleita: Liisa Kyllikki Ryytty 80v

Sirkka Seija Anneli Karvinen 88v