Kirkolliset ilmoitukset  11.1- 20.1.2021

Ma 11.1. Postilan lähetyspiiri Aune ja Jouko Härkösellä klo 14 (korkeintaan 20 henkeä ym turvallisuusohjeita noudattaen. Peruutusvarauksella). Kirkkovaltuuston kokous srk-talolla klo 17.

Ti 12.1. Kansanlähetyksen ja KRELL:n seurat Emmalassa (Kirkkotie 23) klo 13 (korkeintaan 20 henkeä ym turvallisuusohjeita noudattaen. Peruutusvarauksella).

Kemien lähetyspiiri Laura Koffertilla klo 14 (korkeintaan 20 henkeä ym turvallisuusohjeita noudattaen. Peruutusvarauksella).

Ke 20.1. Näkövammaisten kerho srk-talolla klo 13, teemme lanttukukkosia. Kaiuttaret –kuoron harjoitukset srk-talolla klo 17.

To 21.1. Lähetyksen päiväkahvit Värtsilässä, Auralanrannassa (Lampelantie 2 A 5) klo 13.

TIEDOKSI: Tohmajärven evlut seurakunnan kokoavassa toiminnassa noudatetaan AVI:n määräyksiä ja piispan antamia suosituksia 22.1.2021 saakka. Esimerkiksi kirkolliset toimituksissa (esim. hautajaiset) saa olla läsnä korkeintaan 20 henkeä kerrallaan turvallisuusmääräyksiä noudattaen. Rajoitukset on tarkoitettu meidän kaikkien parhaaksemme koronaepidemian ehkäisemiseksi.

Jumalanpalvelukset toteutetaan sanajumalanpalveluksina 17.1.2021 saakka Kemien srk-talolla yleisöltä suljettuna. Paikalla ovat vain jumalanpalveluksen toimittajat ja jp-ryhmäläisiä. Kemien srk-talolla pidettävät jumalanpalvelukset ovat kuunneltavissa srk:n nettisivulta pienellä viiveellä osoitteessa: https://www.tohmajarvenseurakunta.fi/tule-mukaan/jumalanpalvelukset-ja-uskonelama/nauhoitetut-jumalanpalvelukset

Jumalanpalveluksia ja hartauksia voi myös seurata televisiosta, radiosta tai verkosta.

Seurakunnan nettisivulla www.tohmajarvenseurakunta.fi on myös yhteydenotto-pyyntölomake, jolla voi laittaa viestiä seurakunnan työntekijöille. Samoin esirukouspyyntöjä voi jättää omalla lomakkeella nettisivun kautta.

Virasto: Virasto on toiminnassa arkipäivinä ma-ke klo 9-12 (asiointi vain puhelimitse ja sähköpostilla), Maiju Lassilan tie 16, p. 0400-967601, sähköposti tohmajarven.seurakunta@evl.fi