Kirkolliset ilmoitukset 13.4-21.4.2021

Ti 13.4. Kansanlähetyksen ja KRELL:n seurat Emmalassa (Kirkkotie 23) klo 13, mukana Tuula Honkonen.

Ke 14.4. Eläkeläisten iltapäivä Kemien srk-talolla klo 12 (ei ruokailua). Kaiuttarien kuoroharjoitukset srk-talolla klo 17.

To 15.4. Perhekerho srk-talolla klo 9.30, max 20 henkeä. Naisten kutsut srk-talolla, nuotiopaikalla (makkaranpaistoa, jos sää sallii, kahviraha YV-keräykselle) klo 13, aiheena toivon merkit.

Su 18.4. Suljettu, äänitettävä jumalanpalvelus srk-talolla klo 10, Lappalainen, Perälä. Koulutuspäivä luottamushenkilöille klo 13 srk-talolla, kahviossa.

Su 25.4. Suljettu, äänitettävä jumalanpalvelus srk-talolla klo 10, Happonen, Perälä. Filiapiiri Maija Kukkosella klo 15.

TIEDOKSI: srk:n jumalanpalvelukset ovat suljettuja jumalanpalveluksia (äänite kuunneltavaksi srk:n nettisivun kautta 2 viikon ajan) vielä toukokuun alkupuolelle saakka. Su 9.5. alkaen jumalanpalvelukset ovat ns. sektorijumalanpalveluksia ja tietyin ehdoin avoimia tilaisuuksia, ellei koronarajoitukset olennaisesti tiukkene. Seurakunnan kokoavassa toiminnassa noudatetaan AVI:n määräyksiä ja piispan antamia suosituksia kokoavasta toiminnasta. Kokoontumisia voidaan perua myös lyhyellä aikavälillä.

Kemien srk-talolla pidettävät suljetut jumalanpalvelukset ovat kuunneltavissa srk:n nettisivulta pienellä viiveellä osoitteessa www.tohmajarvenseurakunta.fi .

Jumalanpalveluksia ja hartauksia voi myös seurata televisiosta, radiosta tai verkosta.

Virasto: Virasto on toiminnassa arkipäivinä ma-to klo 9-12 (asiointi vain puhelimitse ja sähköpostilla), Maiju Lassilan tie 16, p. 0400-967601, sähköposti tohmajarven.seurakunta@evl.fi

Kuolleet: Oiva Otto Kalevi Jaatinen 92v

Vilhelm Kyyrö 83v

Eino Makkonen 93v (Pyhäselän seurakunnasta)