Seurakunnan toiminnassa otetaan huomioon korona-pandemian poikkeusolot

Seurakunta pyrkii toimimaan mahdollisimman normaalisti, huomioiden viranomaisten antamat ohjeet toiminnan suhteen. Tällä hetkellä kerhot ja ryhmät kokoontuvat ja jumalanpalveluksiin on mahdollista osallistua tavalliseen tapaan. Mikäli korona-tilanne aiheuttaa muutoksia, niistä tiedotetaan välittömästi.

Toimenpiteisiin on ryhdytty koronaviruksen leviämisen hillitsemiseksi valtioneuvoston, kirkkohallituksen ja Kuopion hiippakunnan suositusten mukaisesti.

Kirkkoherranvirasto on toistaiseksi suljettu asiakkailta. Asiakkaita palvellaan kuitenkin sähköpostilla ja puhelimella.

Diakoniatoimisto avoinna ma - ti klo 9 - 11

12.5.2017 08.57

Diakonissa Tuula Honkonen aloittaa diakoniavastaanotot maanantaina 15.5.2017. Päivystys on ma - ti klo 9-11. Torstaisin ei ole päivystystä!