Seurakunnan toimintaa supistetaan

Seurakunnan toiminnassa keskitytään kirkollisiin toimituksiin, rippikouluun poikkeusjärjestelyin ja sielunhoitoon. Kaikki seurakunnan pienryhmä- ja kerhotoiminta, leirit ja muut yhteiset tilaisuudet ovat tauolla maanantaista 16.3.2020 alkaen toistaiseksi. Muun muassa päiväkerhot ja koululaisten kerhot ovat maanantaista lähtien suljettuna.

Toimenpiteisiin on ryhdytty koronaviruksen leviämisen hillitsemiseksi valtioneuvoston, kirkkohallituksen ja Kuopion hiippakunnan suositusten mukaisesti.

Jumalanpalvelukset järjestetään toistaiseksi ilman seurakuntalaisia, mutta kirkolliset toimitukset (kaste, vihkimiset ja hautaan siunaamiset) pyritään hoitamaan normaalisti.

Kirkkoherranvirasto on toistaiseksi suljettu asiakkailta. Asiakkaita palvellaan kuitenkin sähköpostilla ja puhelimella.

Seurakunta etsii uusia tapoja kohdata ihmisiä ja tuoda lohduttavaa sanomaa Kristuksesta esille myös poikkeusoloissa. Ajantasaista tietoa seurakunnan toiminnan uudelleen järjestelyistä saa tältä nettisivulta, kirkollista ilmoituksista ja kirkkoherran blogista mokinportailta.blogspot.com

Rivitalohuoneisto myytävänä

2.11.2017 11.34

TOHMAJÄRVEN EVL SEURAKUNTA myy tai vuokraa rivitalohuoneiston 2 h + k ( 59 m2)  ja autokatospaikka Värtsilästä Lampelantie 2 A 5.

TOHMAJÄRVEN EVL SEURAKUNTA myy rivitalohuoneiston 2 h + k ( 59 m2)  ja autokatospaikka Värtsilästä Lampelantie 3 A 5.

Rivitalo on rakennettu 1974, autokatos 2002. Käyttövesiputkisto uusittu v 2016.

Sähkölämmitys. Taloyhtiössä yhteiset sauna- ja varastotilat.

Hoitovastike 2,40 €/m2, vesimaksu 10 €/hlö/kk, vedenperusmaksu 75 €/v, ongelmajätemaksu 22 €/v ja autokatospaikka 15 €/v.

Asunto on heti vapaa.

Myyntihinta 15.000 € tai tarjouksen mukaan.

Mahdollinen vuokraus myös sovittavissa.

Tiedusteluihin vastaa talouspäällikkö Jukka-Pekka Pakarinen p 0400 967 661 tai sähköpostilla jukka-pekka.pakarinen @evl.fi.