Seurakunnan toiminnassa otetaan huomioon korona-pandemian poikkeusolot

Seurakunta pyrkii toimimaan mahdollisimman normaalisti, huomioiden viranomaisten antamat ohjeet toiminnan suhteen. Tällä hetkellä kerhot ja ryhmät kokoontuvat ja jumalanpalveluksiin on mahdollista osallistua tavalliseen tapaan. Mikäli korona-tilanne aiheuttaa muutoksia, niistä tiedotetaan välittömästi.

Toimenpiteisiin on ryhdytty koronaviruksen leviämisen hillitsemiseksi valtioneuvoston, kirkkohallituksen ja Kuopion hiippakunnan suositusten mukaisesti.

Kirkkoherranvirasto on toistaiseksi suljettu asiakkailta. Asiakkaita palvellaan kuitenkin sähköpostilla ja puhelimella.

Rivitalohuoneisto myytävänä

2.11.2017 11.34

TOHMAJÄRVEN EVL SEURAKUNTA myy tai vuokraa rivitalohuoneiston 2 h + k ( 59 m2)  ja autokatospaikka Värtsilästä Lampelantie 2 A 5.

TOHMAJÄRVEN EVL SEURAKUNTA myy rivitalohuoneiston 2 h + k ( 59 m2)  ja autokatospaikka Värtsilästä Lampelantie 3 A 5.

Rivitalo on rakennettu 1974, autokatos 2002. Käyttövesiputkisto uusittu v 2016.

Sähkölämmitys. Taloyhtiössä yhteiset sauna- ja varastotilat.

Hoitovastike 2,40 €/m2, vesimaksu 10 €/hlö/kk, vedenperusmaksu 75 €/v, ongelmajätemaksu 22 €/v ja autokatospaikka 15 €/v.

Asunto on heti vapaa.

Myyntihinta 15.000 € tai tarjouksen mukaan.

Mahdollinen vuokraus myös sovittavissa.

Tiedusteluihin vastaa talouspäällikkö Jukka-Pekka Pakarinen p 0400 967 661 tai sähköpostilla jukka-pekka.pakarinen @evl.fi.