Seurakunnan toiminnassa otetaan huomioon korona-pandemian poikkeusolot

Seurakunta pyrkii toimimaan mahdollisimman normaalisti, huomioiden viranomaisten antamat ohjeet toiminnan suhteen. Tällä hetkellä kerhot ja ryhmät kokoontuvat ja jumalanpalveluksiin on mahdollista osallistua tavalliseen tapaan. Mikäli korona-tilanne aiheuttaa muutoksia, niistä tiedotetaan välittömästi.

Toimenpiteisiin on ryhdytty koronaviruksen leviämisen hillitsemiseksi valtioneuvoston, kirkkohallituksen ja Kuopion hiippakunnan suositusten mukaisesti.

Kirkkoherranvirasto on toistaiseksi suljettu asiakkailta. Asiakkaita palvellaan kuitenkin sähköpostilla ja puhelimella.

Tohmajärven kirkkomaa Kirkkoniemessä kesällä

Hautakivien oikaisu

30.10.2019 14.54

Kallistumaan päässeet hautakivet

Jos läheisesi hautakivi on alkanut kallistua uhkaavasti, voit ottaa yhteyttä hautausmaanhoitaja Esko Romppaseen p 050-3669311 tai esko.romppanen@evl.fi

Seurakunta voi oikaista kiven pienin kustannuksin (50e) ja ammattilaisen ottein turvallisesti.