Seurakunnan toiminnassa otetaan huomioon korona-pandemian poikkeusolot

Seurakunta pyrkii toimimaan mahdollisimman normaalisti, huomioiden viranomaisten antamat ohjeet toiminnan suhteen. Tällä hetkellä kerhot ja muu kokoava toiminta on tauolla ja jumalanpalvelukset järjestetään ilman seurakuntalaisten läsnäoloa ja nauhoitetaan kuunneltaviksi. Mikäli korona-tilanne aiheuttaa lisää muutoksia, niistä tiedotetaan välittömästi.

Toimenpiteisiin on ryhdytty koronaviruksen leviämisen hillitsemiseksi valtioneuvoston, kirkkohallituksen ja Kuopion hiippakunnan suositusten mukaisesti.

Kirkkoherranviraston ovet ovat toistaiseksi kiinni, mutta virasto palvelee asiakkaita ajanvarauksella, sähköpostilla ja puhelimella.

Tohmajärven kirkkomaa Kirkkoniemessä kesällä

Hautakivien oikaisu

30.10.2019 14.54

Kallistumaan päässeet hautakivet

Jos läheisesi hautakivi on alkanut kallistua uhkaavasti, voit ottaa yhteyttä hautausmaanhoitaja Esko Romppaseen p 050-3669311 tai esko.romppanen@evl.fi

Seurakunta voi oikaista kiven pienin kustannuksin (50e) ja ammattilaisen ottein turvallisesti.