Seurakunnan toimintaa supistetaan

Seurakunnan toiminnassa keskitytään kirkollisiin toimituksiin, rippikouluun poikkeusjärjestelyin ja sielunhoitoon. Kaikki seurakunnan pienryhmä- ja kerhotoiminta, leirit ja muut yhteiset tilaisuudet ovat tauolla maanantaista 16.3.2020 alkaen toistaiseksi. Muun muassa päiväkerhot ja koululaisten kerhot ovat maanantaista lähtien suljettuna.

Toimenpiteisiin on ryhdytty koronaviruksen leviämisen hillitsemiseksi valtioneuvoston, kirkkohallituksen ja Kuopion hiippakunnan suositusten mukaisesti.

Jumalanpalvelukset järjestetään toistaiseksi ilman seurakuntalaisia, mutta kirkolliset toimitukset (kaste, vihkimiset ja hautaan siunaamiset) pyritään hoitamaan normaalisti.

Kirkkoherranvirasto on toistaiseksi suljettu asiakkailta. Asiakkaita palvellaan kuitenkin sähköpostilla ja puhelimella.

Seurakunta etsii uusia tapoja kohdata ihmisiä ja tuoda lohduttavaa sanomaa Kristuksesta esille myös poikkeusoloissa. Ajantasaista tietoa seurakunnan toiminnan uudelleen järjestelyistä saa tältä nettisivulta, kirkollista ilmoituksista ja kirkkoherran blogista mokinportailta.blogspot.com

Tohmajärven kirkkomaa Kirkkoniemessä kesällä

Hautakivien oikaisu

30.10.2019 14.54

Kallistumaan päässeet hautakivet

Jos läheisesi hautakivi on alkanut kallistua uhkaavasti, voit ottaa yhteyttä hautausmaanhoitaja Esko Romppaseen p 050-3669311 tai esko.romppanen@evl.fi

Seurakunta voi oikaista kiven pienin kustannuksin (50e) ja ammattilaisen ottein turvallisesti.