Seurakunnan toiminnassa otetaan huomioon korona-pandemian poikkeusolot

Seurakunta pyrkii toimimaan mahdollisimman normaalisti, huomioiden viranomaisten antamat ohjeet toiminnan suhteen. Tällä hetkellä kerhot ja muu kokoava toiminta on tauolla ja jumalanpalvelukset järjestetään ilman seurakuntalaisten läsnäoloa ja nauhoitetaan kuunneltaviksi. Mikäli korona-tilanne aiheuttaa lisää muutoksia, niistä tiedotetaan välittömästi.

Toimenpiteisiin on ryhdytty koronaviruksen leviämisen hillitsemiseksi valtioneuvoston, kirkkohallituksen ja Kuopion hiippakunnan suositusten mukaisesti.

Kirkkoherranviraston ovet ovat toistaiseksi kiinni, mutta virasto palvelee asiakkaita ajanvarauksella, sähköpostilla ja puhelimella.

Savinen enkeli Tohmajärven seurakuntatalon alttarilta

Seurakunnan toiminta poikkeusolojen aikana

18.3.2020 14.57

Seurakunnan työntekijät ovat tavoitettavissa

Seurakunnan kokoava toiminta on keskeytetty koronavirusepidemian hillitsemiseksi.
Jumalanpalvelukset (sanajumalanpalveluksina) pidetään yleisöltä suljettuna. Paikalla on vain jumalanpalveluksen toimittajat.
Kemien srk-talo on auki  su 22.3. klo 11-13 hiljentymistä ja yksityistä rukousta varten sitä kaipaaville.
Paikalla on srk:n työntekijä keskustelua ja sielunhoitoa varten. Jos tälle aukiololle on tarvetta, tätä käytäntöä jatketaan. Aukiolo –aika ei tarkoita mitään yhteistä kokoontumista ja se ei sisällä järjestettyä ohjelmaa.
Yleisiä hygieniaohjeita noudatetaan.

Seurakunnan nettisivulla on lomake, josta voi jättää yhteydenottopyynnön seurakunnan työntekijälle. Lomake löytyy tästä
Kirkkoherranvirasto on toiminnassa ma-ke klo 9-12, mutta asiointi sinne tapahtuu vain puhelimitse ja sähköpostilla.
Virasto ja diakoniatoimisto on kiinni fyysistä asiointia ajatellen.
Työntekijät ovat edelleen töissä ja tavoitettavissa puhelimitse ja  sähköpostilla työaikana.