Seurakunnan toimintaa supistetaan

Seurakunnan toiminnassa keskitytään kirkollisiin toimituksiin, rippikouluun poikkeusjärjestelyin ja sielunhoitoon. Kaikki seurakunnan pienryhmä- ja kerhotoiminta, leirit ja muut yhteiset tilaisuudet ovat tauolla maanantaista 16.3.2020 alkaen toistaiseksi. Muun muassa päiväkerhot ja koululaisten kerhot ovat maanantaista lähtien suljettuna.

Toimenpiteisiin on ryhdytty koronaviruksen leviämisen hillitsemiseksi valtioneuvoston, kirkkohallituksen ja Kuopion hiippakunnan suositusten mukaisesti.

Jumalanpalvelukset järjestetään toistaiseksi ilman seurakuntalaisia, mutta kirkolliset toimitukset (kaste, vihkimiset ja hautaan siunaamiset) pyritään hoitamaan normaalisti.

Kirkkoherranvirasto on toistaiseksi suljettu asiakkailta. Asiakkaita palvellaan kuitenkin sähköpostilla ja puhelimella.

Seurakunta etsii uusia tapoja kohdata ihmisiä ja tuoda lohduttavaa sanomaa Kristuksesta esille myös poikkeusoloissa. Ajantasaista tietoa seurakunnan toiminnan uudelleen järjestelyistä saa tältä nettisivulta, kirkollista ilmoituksista ja kirkkoherran blogista mokinportailta.blogspot.com

Savinen enkeli Tohmajärven seurakuntatalon alttarilta

Seurakunnan toiminta poikkeusolojen aikana

18.3.2020 14.57

Seurakunnan työntekijät ovat tavoitettavissa

Seurakunnan kokoava toiminta on keskeytetty koronavirusepidemian hillitsemiseksi.
Jumalanpalvelukset (sanajumalanpalveluksina) pidetään yleisöltä suljettuna. Paikalla on vain jumalanpalveluksen toimittajat.
Kemien srk-talo on auki  su 22.3. klo 11-13 hiljentymistä ja yksityistä rukousta varten sitä kaipaaville.
Paikalla on srk:n työntekijä keskustelua ja sielunhoitoa varten. Jos tälle aukiololle on tarvetta, tätä käytäntöä jatketaan. Aukiolo –aika ei tarkoita mitään yhteistä kokoontumista ja se ei sisällä järjestettyä ohjelmaa.
Yleisiä hygieniaohjeita noudatetaan.

Seurakunnan nettisivulla on lomake, josta voi jättää yhteydenottopyynnön seurakunnan työntekijälle. Lomake löytyy tästä
Kirkkoherranvirasto on toiminnassa ma-ke klo 9-12, mutta asiointi sinne tapahtuu vain puhelimitse ja sähköpostilla.
Virasto ja diakoniatoimisto on kiinni fyysistä asiointia ajatellen.
Työntekijät ovat edelleen töissä ja tavoitettavissa puhelimitse ja  sähköpostilla työaikana.