Seurakunnan toiminnassa otetaan huomioon korona-pandemian poikkeusolot

Seurakunta pyrkii toimimaan mahdollisimman normaalisti, huomioiden viranomaisten antamat ohjeet toiminnan suhteen. Tällä hetkellä kerhot ja ryhmät kokoontuvat ja jumalanpalveluksiin on mahdollista osallistua tavalliseen tapaan. Mikäli korona-tilanne aiheuttaa muutoksia, niistä tiedotetaan välittömästi.

Toimenpiteisiin on ryhdytty koronaviruksen leviämisen hillitsemiseksi valtioneuvoston, kirkkohallituksen ja Kuopion hiippakunnan suositusten mukaisesti.

Kirkkoherranvirasto on toistaiseksi suljettu asiakkailta. Asiakkaita palvellaan kuitenkin sähköpostilla ja puhelimella.

Tohmajärven kirkon maalaus

14.5.2020 08.48

Tohmajärven kirkko saa uuden maalipinnan kesän 2020 aikana

Tohmajärven kirkon ulkopinnan maalausurakka alkaa tänä kesänä. Kirkkoneuvosto on päätti  5.5.2020, hyväksyä Pro-pinnoitus Oy Ari Karhisen tarjouksen kirkon ja tapulin maalauksesta kesällä 2020. Maalausurakkaan kuuluu myös lahokorjauksia ja tapulin katon tervaus. Maaliksi on valittu nykyistä maalia kestävämpi laatu. Kirkko on tämän urakan takia suljettuna 1.6.-31.8. välisen ajan. Urakan rahoitus on kunnossa! Remontin aikana työmaa-alueella liikkuminen on turvallisuussyistä kielletty.