Seurakunnan toimintaa supistetaan

Seurakunnan toiminnassa keskitytään kirkollisiin toimituksiin, rippikouluun poikkeusjärjestelyin ja sielunhoitoon. Kaikki seurakunnan pienryhmä- ja kerhotoiminta, leirit ja muut yhteiset tilaisuudet ovat tauolla maanantaista 16.3.2020 alkaen toistaiseksi. Muun muassa päiväkerhot ja koululaisten kerhot ovat maanantaista lähtien suljettuna.

Toimenpiteisiin on ryhdytty koronaviruksen leviämisen hillitsemiseksi valtioneuvoston, kirkkohallituksen ja Kuopion hiippakunnan suositusten mukaisesti.

Jumalanpalvelukset järjestetään toistaiseksi ilman seurakuntalaisia, mutta kirkolliset toimitukset (kaste, vihkimiset ja hautaan siunaamiset) pyritään hoitamaan normaalisti.

Kirkkoherranvirasto on toistaiseksi suljettu asiakkailta. Asiakkaita palvellaan kuitenkin sähköpostilla ja puhelimella.

Seurakunta etsii uusia tapoja kohdata ihmisiä ja tuoda lohduttavaa sanomaa Kristuksesta esille myös poikkeusoloissa. Ajantasaista tietoa seurakunnan toiminnan uudelleen järjestelyistä saa tältä nettisivulta, kirkollista ilmoituksista ja kirkkoherran blogista mokinportailta.blogspot.com

Tohmajärven kirkon maalaus

14.5.2020 08.48

Tohmajärven kirkko saa uuden maalipinnan kesän 2020 aikana

Tohmajärven kirkon ulkopinnan maalausurakka alkaa tänä kesänä. Kirkkoneuvosto on päätti  5.5.2020, hyväksyä Pro-pinnoitus Oy Ari Karhisen tarjouksen kirkon ja tapulin maalauksesta kesällä 2020. Maalausurakkaan kuuluu myös lahokorjauksia ja tapulin katon tervaus. Maaliksi on valittu nykyistä maalia kestävämpi laatu. Kirkko on tämän urakan takia suljettuna 1.6.-31.8. välisen ajan. Urakan rahoitus on kunnossa! Remontin aikana työmaa-alueella liikkuminen on turvallisuussyistä kielletty.