Seurakunnan toiminnassa otetaan huomioon korona-pandemian poikkeusolot

Seurakunta pyrkii toimimaan mahdollisimman normaalisti, huomioiden viranomaisten antamat ohjeet toiminnan suhteen. Tällä hetkellä kerhot ja muu kokoava toiminta on tauolla ja jumalanpalvelukset järjestetään ilman seurakuntalaisten läsnäoloa ja nauhoitetaan kuunneltaviksi. Mikäli korona-tilanne aiheuttaa lisää muutoksia, niistä tiedotetaan välittömästi.

Toimenpiteisiin on ryhdytty koronaviruksen leviämisen hillitsemiseksi valtioneuvoston, kirkkohallituksen ja Kuopion hiippakunnan suositusten mukaisesti.

Kirkkoherranviraston ovet ovat toistaiseksi kiinni, mutta virasto palvelee asiakkaita ajanvarauksella, sähköpostilla ja puhelimella.

Tohmajärven seurakunta liittyy 1.1.2022 Kuopion aluekeskusrekisteriin

21.12.2021 10.55

Tohmajärven seurakunta liittyy 1.1.2022 Kuopion aluekeskusrekisteriin.

Keskusrekisteri antaa virkatodistuksia ja sukuselvitystietoja Tohmajärven seurakunnan kirkonkirjoista.

Virkatodistus- ja sukuselvitystilaukset 040 4848225

Käyntiosoite Suokatu 22 B 2. kerros, Kuopio Postiosoite PL 1064, 70101 Kuopio Sähköposti keskusrekisteri.kuopio@evl.fi

Puhelinvaihde (017) 158 111 www.kuopionseurakunnat.fi/yhteystiedot/kuopion-ev.lut.-seurakuntayhtyma/keskusrekisteri

Avoinna arkipäivisin klo 9.00–15.00.