Seurakunnan toiminnassa otetaan huomioon korona-pandemian poikkeusolot

Seurakunta pyrkii toimimaan mahdollisimman normaalisti, huomioiden viranomaisten antamat ohjeet toiminnan suhteen. Tällä hetkellä kerhot ja muu kokoava toiminta on tauolla ja jumalanpalvelukset järjestetään ilman seurakuntalaisten läsnäoloa ja nauhoitetaan kuunneltaviksi. Mikäli korona-tilanne aiheuttaa lisää muutoksia, niistä tiedotetaan välittömästi.

Toimenpiteisiin on ryhdytty koronaviruksen leviämisen hillitsemiseksi valtioneuvoston, kirkkohallituksen ja Kuopion hiippakunnan suositusten mukaisesti.

Kirkkoherranviraston ovet ovat toistaiseksi kiinni, mutta virasto palvelee asiakkaita ajanvarauksella, sähköpostilla ja puhelimella.

3.1.2022 08.21

Tohmajärven seurakunnan kirkkoherranvirasto on avoinna maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 9.00-12.00

Tiedoksi: Kirkkoherranvirasto on toiminnassa 1.1.2022 alkaen ma ja ke klo 9-12 (asiointi vain puhelimitse ja sähköpostilla), Maiju Lassilan tie 16, p. 0400-967601, sähköposti tohmajarven.seurakunta@evl.fi