Kokoontumisrajoitukset koronarajoitusten vuoksi ovat poistuneet 15.2.2022 alkaen.

Itä-Suomen Aluehallintoviraston uudet rajoitukset astuvat voimaan 15.2.2022. Uusi päätös on kumonnut käyttösulut. Tämä tarkoittaa, että kokoontumiset voidaan järjestää turvavälit, hygienia ja kasvomaskisuositus huomioiden.

Vahva suositus: käytä maskia ja käsidesiä ja ennen kaikkea tule terveenä tilaisuuksiin!

Jumalanpalveluksia ja hartauksia eri seurakunnista voi myös seurata televisiosta, radiosta tai verkon kautta.

Edelleen sinun, paikkakuntasi ja koko maailman puolesta rukoillaan joka sunnuntai klo 10 jumalanpalveluksessa. Voit jättää esirukouspyyntöjä tämän sivuston esirukous-osiossa. Yksityisestä ehtoollisesta voi kysyä papilta.

Kirkollisista toimituksista voi sopia soittamalla / ottamalla yhteyttä sähköpostilla kirkkoherranvirastoon. Virasto on toiminnassa, mutta asiakkaita ei oteta vastaan paikan päällä.

Jos haluat, että seurakunnan työntekijä ottaa sinuun yhteyttä, voit jättää yhteydenottopyynnön tämän sivuston yhteydenottolomakkeella. Diakonissa, papit ja nuorisotyönohjaaja ovat tavoitettavissa myös puhelimitse.

Älä jää yksin kysymyksiesi ja huoliesi kanssa, vaan ota yhteyttä seurakuntaan tai Kirkon keskusteluapuun. https://kirkonkeskusteluapua.fi/Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Pidä yhteyttä ystäviisi. Lähimmäisenrakkaus toteutuu arkisin teoin ja sanoin.

Seuraamme tilannetta aktiivisesti ja päivitämme tietoja tilanteen mukaan.  Seuraa ilmoittelua kotisivulla tästä linkistä, seurakunnan facebook –sivuilta ja kirkollisista ilmoituksista.

Virkatodistukset

3.1.2022 08.28

Tohmajärven seurakunta liittyi 1.1.2022 Kuopion aluekeskusrekisteriin. Kirkkoherranvirasto ei vuodenvaihteen jälkeen laadi virkatodistuksia eikä sukuselvityksiä. Keskusrekisteri Kuopiossa antaa virkatodistuksia ja sukuselvitystietoja Tohmajärven seurakunnan kirkonkirjoista. Virkatodistus- ja sukuselvitystilaukset sieltä puhelimitse 040 4848225 tai seuraavan linkin kautta https://www.kuopionseurakunnat.fi/info-ja-asiointi/virkatodistus-ja-sukuselvitys