Seurakunnan toiminnassa otetaan huomioon korona-pandemian poikkeusolot

Seurakunta pyrkii toimimaan mahdollisimman normaalisti, huomioiden viranomaisten antamat ohjeet toiminnan suhteen. Tällä hetkellä kerhot ja muu kokoava toiminta on tauolla ja jumalanpalvelukset järjestetään ilman seurakuntalaisten läsnäoloa ja nauhoitetaan kuunneltaviksi. Mikäli korona-tilanne aiheuttaa lisää muutoksia, niistä tiedotetaan välittömästi.

Toimenpiteisiin on ryhdytty koronaviruksen leviämisen hillitsemiseksi valtioneuvoston, kirkkohallituksen ja Kuopion hiippakunnan suositusten mukaisesti.

Kirkkoherranviraston ovet ovat toistaiseksi kiinni, mutta virasto palvelee asiakkaita ajanvarauksella, sähköpostilla ja puhelimella.

Virkatodistukset

3.1.2022 08.28

Tohmajärven seurakunta liittyi 1.1.2022 Kuopion aluekeskusrekisteriin. Kirkkoherranvirasto ei vuodenvaihteen jälkeen laadi virkatodistuksia eikä sukuselvityksiä. Keskusrekisteri Kuopiossa antaa virkatodistuksia ja sukuselvitystietoja Tohmajärven seurakunnan kirkonkirjoista. Virkatodistus- ja sukuselvitystilaukset sieltä puhelimitse 040 4848225 tai seuraavan linkin kautta https://www.kuopionseurakunnat.fi/info-ja-asiointi/virkatodistus-ja-sukuselvitys