Päiväkerho

Päiväkerho on seurakunnan tarjoamaa varhaiskasvatusta 3-5v lapsille.Koti ja perhe ovat lapsen tärkein kasvuympäristö. Seurakunnan varhaiskasvatus tukee kodin kristillistä kasvatusta ja lapsen kokonaisvaltaista kasvua kristillisen ihmiskäsityksen mukaisesti. Keskeisiä asioita ovat yhdessä oleminen toisten lasten kanssa, leikkiminen, laulaminen, liikkuminen, hiljentyminen ja kädentaitojen harjoittaminen. Kerhossa perehdytään kristinuskon perusasioihin hartaushetkien ja toimintatuokioiden avulla ja eletään kirkkovuotta läpi lapsen tavoin.

Päiväkerho on maksuton

Syksyn 2021 päiväkerhoihin ilmoittautuminen

Ryhmiä on 2018 ja 2017 syntyneille lapsille. 4-vuotaiden ryhmä kokoontuu mahdollisesti 2 kertaa viikossa.

Tiedustelut Helena Partaselta p: 050 521 3985

Ilmoittautumislomake löytyy tästä linkistä.

Askarreltu kasvunpuu, jossa oksilla on enkeli, koti, kaverit ja pallo
Kasvunpuu kouluunlähtevien siunauksessa
Lyijynukkeasetelma jossa Jeesus siunaa lapsia
"Lapset saavat tulla, Jeesus sanoit niin. Vapahtajan luokse kaikki kutsuttiin." LV 96