Palaute

Palautteesi on meillä tärkeä. Kehitämme sivustoamme ja toimintaamme palautteen perusteella. Jos toivot vastausta, jätäthän yhteystietosi.

Antti Happonen

Vapaapäivät pääsääntöisesti ma-ti 1.1.-31.12.2020 virkavapaalla 50%

Tuula Honkonen

Diakonissa

Mikko Lappalainen

Kirkkoherra, Lääninrovasti
Hallinto- ja talouspalvelut

Vapaapäivät pääsääntöisesti to-pe

Leila-Mari Mielonen

Seurakuntasihteeri
Keskusrekisteri

Anneli Murtonen

Emäntä
Emäntäpalvelut Kiinteistöpalvelut

Jukka-Pekka Pakarinen

Talouspäällikkö

Helena Partanen

Eini Perälä

Kanttori Eini Perälä on Sibelius-Akatemian Kirkkomusiikin osastosta valmistunut musiikinmaisteri ja diplomilaulaja, sopraano. Hänella on myös laajaa yliopistokelpoisuutta edellyttäviin kanttorinvirkoihin vaadittavat lisäopinnot. Maisterin tutkinnon opinnäytetyö on Riitan roolista Joonas Kokkosen oopperassa Viimeiset kiusaukset.
Helsingin yliopistosta hänellä on Humanististen tieteiden kandidaatin tutkinto, pääaineena englantilainen filologia ja sivuaineena kasvatustiede. Opettajan kasvatustieteelliset opinnot, Kasvatustieteen cum laude, on suoritettu Helsingin yliopiston Opettajankoulutuslaitokselle vuonna 2000 erinomaisin arvosanoin, myös opetustaito erinomainen.
Useita taidelaulun mestarikursseja, kantaattikursseja, musiikinjohdon kursseja, bändityön kurssi ja mm. Musikaali kokonaisvaltaisena taidekasvatusprojektina. Hän on laulanut myös mm. Savonlinnan oopperajuhlien kuorossa. Eini on julkaissut italialaista taidemusiikkia sisältävän soololevyn Unteni maa. Laulujen säestäjänä on oopperapianisti Liisa Pimiä. Julkistamiskonsertti oli Kuusankoskitalossa vuonna 2011.
Eini on palvellut kanttorina Tohmajärven seurakunnassa helmikuusta 2012 lähtien.

Esko Romppanen

Hautausmaanhoitaja