lapsia seurakunnan kerhossa

Lapsille ja lapsiperheille

Seurakunta tarjoaa monenlaista toimintaa lapsille, koululaisille ja lapsiperheille

Tohmajärven seurakunta tarjoaa kerho-, retki-, ja leiritoimintaa sekä erilaisia tapahtumia lapsille ja lapsiperheille.

Viikottain kokoontuvat päiväkerhon ryhmät sekä alakouluikäisten kerhoryhmät. Seurakunnan perhetyö on mukana Keski-Karjalan perhekeskuksen yhteistyöverkostossa mm. kohtaamispaikan aamukahveilla Perhekahvila Perhosessa, joka kokoontuu torstai aamuisin klo 9.30-11.00 Kemien seurakuntatalon päiväkerhotiloissa. Kahvila on kaikille avoin lasten ja aikuisten kohtaamispaikka, jossa on monipuolista ja mukavaa tekemistä, vierailijoita ja kerran kuukaudessa seurakunnan järjstämä tuokio. 
Keski-Karjalan perhekeskuksen tarjontaa löytyy tästä linkistä. Tietoa löytyy myös Tohmajärven seurakunnan perhekerhon facebook sivuilta, jonne tietoa päivitetään viikottain. 

Leiritoiminta painottuu kesäaikaan.

Lasten tekemä hartauskuva jossa on kankaalla suojelusenkeli ja sydän
Lattiakuvahartaus päiväkerhossa

Ota yhteyttä

Lastenohjaaja
Maiju Lassilan tie 16
82600 Tohmajärvi
Nuorisotyönohjaaja
Maiju Lassilan tie 16
82600 Tohmajärvi
Seurakuntapastori
Maiju Lassilan tie 16
82600 Tohmajärvi

Vapaapäivät pääsääntöisesti ma-ti 1.1.-31.12.2022 virkavapaalla 50%

Kanttori
Maiju Lassilan tie 16
82600 Tohmajärvi

Kanttori Eini Perälä on Sibelius-Akatemian Kirkkomusiikin osastosta valmistunut musiikinmaisteri ja diplomilaulaja, sopraano. Hänella on myös laajaa yliopistokelpoisuutta edellyttäviin kanttorinvirkoihin vaadittavat lisäopinnot. Maisterin tutkinnon opinnäytetyö on Riitan roolista Joonas Kokkosen oopperassa Viimeiset kiusaukset.
Helsingin yliopistosta hänellä on Humanististen tieteiden kandidaatin tutkinto, pääaineena englantilainen filologia ja sivuaineena kasvatustiede. Opettajan kasvatustieteelliset opinnot, Kasvatustieteen cum laude, on suoritettu Helsingin yliopiston Opettajankoulutuslaitokselle vuonna 2000 erinomaisin arvosanoin, myös opetustaito erinomainen.
Useita taidelaulun mestarikursseja, kantaattikursseja, musiikinjohdon kursseja, bändityön kurssi ja mm. Musikaali kokonaisvaltaisena taidekasvatusprojektina. Hän on laulanut myös mm. Savonlinnan oopperajuhlien kuorossa. Eini on julkaissut italialaista taidemusiikkia sisältävän soololevyn Unteni maa. Laulujen säestäjänä on oopperapianisti Liisa Pimiä. Julkistamiskonsertti oli Kuusankoskitalossa vuonna 2011.
Eini on palvellut kanttorina Tohmajärven seurakunnassa helmikuusta 2012 lähtien.