Päiväkerho

Päiväkerho on seurakunnan tarjoamaa varhaiskasvatusta alle kouluikäisille lapsille. Päiväkerho rakentaa lapsen kokemusta seurakunnasta, jossa hän tulee kohdatuksi kokonaisvaltaisesti ikäkaudelleen merkityksellisellä tavalla. Keskeisiä asioita ovat yhdessä oleminen toisten lasten kanssa, leikkiminen, laulaminen, liikkuminen, hiljentyminen ja kädentaitojen harjoittaminen. Kerhossa perehdytään kristinuskon perusasioihin hartaushetkien ja toimintatuokioiden avulla ja eletään kirkkovuotta läpi lapsen tavoin.

Koti ja perhe ovat lapsen tärkein kasvuympäristö. Seurakunnan varhaiskasvatus tukee kodin kristillistä kasvatusta.

Kerhot ovat maksuttomia.

Syksyn 2022 kerhot Kemien seurakuntatalolla

Päiväkerho 3-4 vuotiaille syyskuun aikana lauantaisin klo 10-12

Lokakuun alusta kerho kokoontuu Kemien srk-talon päiväkerhotiloissa tiistaina aamupäivällä (kellonaika tarkentuu myöhemmin)

Touhutassut 5-6 vuotiaille maanantaina klo 13.30-15.30 syyskuun aikana kunnan nuorisotila STOPISSA. Lokakuun alusta kerho kokoontuu Kemien srk-talon päiväkerhotloissa.

Touhutassuissa puuhaillaan lasten ehdoilla ja heidän jaksamisensa mukaan, leikki on tärkeä osa kerhoa. Kerho kuuluu välipala tarjoilu, jossa myös lasten toiveita otetaan huomioon.

Tiedustelut Helena Partanen p: 050 521 3985

Askarreltu kasvunpuu, jossa oksilla on enkeli, koti, kaverit ja pallo
Kasvunpuu kouluunlähtevien siunauksessa
Lyijynukkeasetelma jossa Jeesus siunaa lapsia