Päiväkerho

Päiväkerho on seurakunnan tarjoamaa varhaiskasvatusta alle kouluikäisille lapsille. Päiväkerho rakentaa lapsen kokemusta seurakunnasta, jossa hän tulee kohdatuksi kokonaisvaltaisesti ikäkaudelleen merkityksellisellä tavalla. Keskeisiä asioita ovat yhdessä oleminen toisten lasten kanssa, leikkiminen, laulaminen, liikkuminen, hiljentyminen ja kädentaitojen harjoittaminen. Kerhossa perehdytään kristinuskon perusasioihin hartaushetkien ja toimintatuokioiden avulla ja eletään kirkkovuotta läpi lapsen tavoin.

Koti ja perhe ovat lapsen tärkein kasvuympäristö. Seurakunnan varhaiskasvatus tukee kodin kristillistä kasvatusta.

Kerhot ovat maksuttomia.

Syksyn 2022 kerhot Kemien seurakuntatalolla

Päiväkerho 3-vuotiaille kerran viikossa 2 tuntia

Päiväkerho 4-vuotiaille 2 kertaa viikossa 3 tuntia

Touhutassut 5-6 vuotiaille kerran viikossa 2 tuntia. Kerho kokoontuu iltapäivällä viskari / eskari päivän päätyttyä (klo 13.30-15.30). Lastenohjaaja hakee lapset koulukeskus Ahjosta esikoulun päätyttyä kävellen srk-talolle. Käenpesästä 5-vuotiaiden (viskarilaisten) kuljetus voisi toteutua vanhempien/ isovanhempien toimesta tai kimppakyydein srk-talolle. Kerhon päätyttyä vanhemmat hakevat lapset kotiin.

Touhutassuissa puuhaillaan lasten ehdoilla ja heidän jaksamisensa mukaan, leikki on tärkeä osa kerhoa. Kerho kuuluu välipala tarjoilu, jossa myös lasten toiveita otetaan huomioon.

Tarkemmat tiedot kerhojen kokoontumisista elokuun loppupuolella.

Tiedustelut Helena Partanen p: 050 521 3985

Ilmoittautuminen syksyn päiväkerhoihin

Ilmoittautumislomake löytyy tästä

Askarreltu kasvunpuu, jossa oksilla on enkeli, koti, kaverit ja pallo