Rippikoulussa on aikaa pohtia elämän isoja kysymyksia

Yhteistä kulkemista elämän polulla kohti aikuisuutta

Rippikoulun perinne on vanha ja vahva. Vaikka rippikoulun tarkoitus ja perussanoma on pysynytkin muuttumattomana, rippikoulun muodot uudistuvat, samoin kuin opetuksen metodit ja välineetkin.

Rippikoulu tarjoaa aikuistumisen matkalla kohdan, jossa voi pohtia omaa suhtautumistaan elämän suuriin kysymyksiin. Rippikoulu tutustuttaa vuosisataisiin perinteisiin ja toisaalta herättelee näkemään elämän peruskysymyksiä tässä ja nyt, lähellä ja kaukana. Rippikoulu on matka, joka jatkuu myös konfirmaation jälkeen, kun seurakunta lähettää rukousten saattelemana nuoret kulkemaan elämän polkua eteenpäin.

Rippikoulut vuonna 2020

Vuoden 2020 Rippikoulu alkaa yhteisellä jumalanpalveluksella Kemien seurakuntatalolla sunnuntaina 3.11.klo 10.00.

Jumalanpalveluksen jälkeen rippikoululaisille ja heidän vanhemmilleen on lyhyt infotilaisuus, jossa myös jaetaan tarkemmat tiedot leiriryhmistä.

Metsätie
Leirikirkko kesällä 2015 Oronmyllyllä