Päiväkerho- ja perhekerhotyö Tohmajärven seurakunnassa

Päiväkerhotyön tavoitteena on antaa alle kouluikäisille (3-5v) lapsille kasteopetusta ja tukea vanhempia heidän kasvatustehtävässään. Päiväkerhot käynnistyvät elo-syyskuussa ja niihin ilmoittaudutaan etukäteen seurakunnan lastenohjaajille. Päiväkerhoryhmiä toimii Kemiessä, Värtsilässä ja Tikkalassa

Päiväkerhon perhetyön tavoitteena on iloita ja elää perheiden kanssa yhdessä evankeliumin ilosanomasta. Perhe kerho kokoontuu viikottain eikä kerhoon tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Iltapäivätoiminnan tavoitteena on tarjota koululaisille (1-2 lk. ja pienryhmistä tulevat lapset) turvallinen paikka, jossa on kuunteleva aikuinen, sekä mahdollisuus leikkiin, lepoon ja rauhoittumiseen. Iltapäivätoimintaan kuuluu myös kristillinen kasvatus, joka liittyy luontevasti muuhun toimintaan. Iltapäivätoiminnassa toimitaan yhteistyössä Tohmajärven kunnan kanssa. Seurakunnan lastenohjaaja on kaksi päivää viikossa mukana kunnan iltapäiväkerhossa.

Lastenohjaaja tavoitettavissa puhlimitse

p: 050 5213 985 / Helena

Parhaiten tavoittaa keskiviikkona iltapäivällä ja perjantaina aamupäivällä