Seurakunnan toiminnassa otetaan huomioon korona-pandemian poikkeusolot

Seurakunta pyrkii toimimaan mahdollisimman normaalisti, huomioiden viranomaisten antamat ohjeet toiminnan suhteen. Tällä hetkellä kerhot ja ryhmät kokoontuvat ja jumalanpalveluksiin on mahdollista osallistua tavalliseen tapaan. Mikäli korona-tilanne aiheuttaa muutoksia, niistä tiedotetaan välittömästi.

Toimenpiteisiin on ryhdytty koronaviruksen leviämisen hillitsemiseksi valtioneuvoston, kirkkohallituksen ja Kuopion hiippakunnan suositusten mukaisesti.

Kirkkoherranvirasto on toistaiseksi suljettu asiakkailta. Asiakkaita palvellaan kuitenkin sähköpostilla ja puhelimella.

Seurakuntasali.JPG

Vanhusten viikon tapahtuma on peruttu

5.10.2020 12.57

Tiistaina 6.10.2020

Tiistaina 6.10. klo 13 pidettäväksi suunniteltu vanhusten viikon  tilaisuus Kemien srk-talolla on peruttu terveysviranomaisten suosituksesta.

terveisin

Mikko Lappalainen             Mikko Löppönen