Seurakunnan toiminnassa otetaan huomioon korona-pandemian poikkeusolot

Seurakunta pyrkii toimimaan mahdollisimman normaalisti, huomioiden viranomaisten antamat ohjeet toiminnan suhteen. Tällä hetkellä kerhot ja muu kokoava toiminta on tauolla ja jumalanpalvelukset järjestetään ilman seurakuntalaisten läsnäoloa ja nauhoitetaan kuunneltaviksi. Mikäli korona-tilanne aiheuttaa lisää muutoksia, niistä tiedotetaan välittömästi.

Toimenpiteisiin on ryhdytty koronaviruksen leviämisen hillitsemiseksi valtioneuvoston, kirkkohallituksen ja Kuopion hiippakunnan suositusten mukaisesti.

Kirkkoherranviraston ovet ovat toistaiseksi kiinni, mutta virasto palvelee asiakkaita ajanvarauksella, sähköpostilla ja puhelimella.

Seurakuntasali.JPG

Vanhusten viikon tapahtuma on peruttu

5.10.2020 12.57

Tiistaina 6.10.2020

Tiistaina 6.10. klo 13 pidettäväksi suunniteltu vanhusten viikon  tilaisuus Kemien srk-talolla on peruttu terveysviranomaisten suosituksesta.

terveisin

Mikko Lappalainen             Mikko Löppönen