Seurakunnan toiminnassa otetaan huomioon korona-pandemian poikkeusolot

Seurakunta pyrkii toimimaan mahdollisimman normaalisti, huomioiden viranomaisten antamat ohjeet toiminnan suhteen. Tällä hetkellä kerhot ja muu kokoava toiminta on tauolla ja jumalanpalvelukset järjestetään ilman seurakuntalaisten läsnäoloa ja nauhoitetaan kuunneltaviksi. Mikäli korona-tilanne aiheuttaa lisää muutoksia, niistä tiedotetaan välittömästi.

Toimenpiteisiin on ryhdytty koronaviruksen leviämisen hillitsemiseksi valtioneuvoston, kirkkohallituksen ja Kuopion hiippakunnan suositusten mukaisesti.

Kirkkoherranviraston ovet ovat toistaiseksi kiinni, mutta virasto palvelee asiakkaita ajanvarauksella, sähköpostilla ja puhelimella.

Tohmajärven ev.lut. seurakunta myy METSÄKIINTEISTÖN

20.10.2021 11.36

Tohmajärven ev.lut. seurakunta myy METSÄKIINTEISTÖN

Kirkkoniemi 848-46-31-44/4 2,1 ha Kiinteistöstä teetetty aikanaan metsäarviot MHY:llä ja Stora Ensolla

Lisätietoja saatavilla seurakunnan Taloustoimistosta p 0400 967 661 tai sähköpostitse jukka-pekka.pakarinen@evl.fi.

Seurakunta pidättää itsellään oikeuden hyväksyä tai hylätä saadut tarjoukset.

Kirjalliset tarjoukset 5.11.2021 mennessä osoitteella: Tohmajärven ev.lut. seurakunta, Kirkkoneuvosto, Maiju Lassilan tie 16, 82600 TOHMAJÄRVI